jueves, 9 de diciembre de 2010

MENSAJE DEL GATO

DESPUÉS DE RECIBIR ESTE MENSAJE DEL GATO, HE CREÍDO QUE MERECE LA PENA PUBLICARLO, PUES DEMUESTRA UN POCO CUAL ES EL SENTIR DE LA GENTE QUE TRABAJA PARA QUE EL EQUIPO SE MANTENGA, Y PODAMOS PASAR UN BUEN RATO EL DOMINGO.

TENED EN CUENTA QUE ES UN POCO TRISTE QUE DE LAS 25 FICHAS QUE TENEMOS SOLO ACUDAN 11 JUGADORES AL CAMPO, Y GRACIAS PORQUE EMPEZAMOS CON 9, MÁXIME CUANDO JUGADORES CON LO QUE EN UN PRINCIPIO NO CONTÁBAMOS CON JORDI Y NOEL POR ESTAR JUGANDO EN EL AMATEUR, AHORA RESULTA QUE SON LOS QUE NO FALLAN.

CREO QUE TODOS TENÉIS EL TELÉFONO DEL GATO Y DE KIKE POR SI NO VAIS A PODER IR, Y SINO OS LO ANOTO AQUÍ (GATO 626.004.419 Y KIKE 649.999.748), Y ADEMÁS ESTE AÑO PODÉIS DEJAR VUESTROS COMENTARIOS EN EL BLOG, QUE POR OTRA PARTE DA BASTANTE TRABAJO PERO QUE ADEMÁS DE PARA REÍRNOS UN RATO DE LAS FOTOS Y CHORRADAS, TAMBIÉN ESTÁ PARA QUE TODOS PODAIS OPINAR Y DEJAR VUESTROS AVISOS SI NO PODÉIS LLAMAR.

EL DOMINGO ES UN PARTIDO IMPORTANTÍSIMO DADO LA MALA RACHA QUE HEMOS ACUMULADO, Y DADO QUE CERVECERÍA EDUARD Y PIZZERIA VOLARE, ESTÁN A TIRO DE PIEDRA YA, DEBIENDO GANAR A LOS PRIMEROS EN SU CASA, Y ESPERANDO QUE EL CASA OBELIX TAMBIÉN GANE A LOS SEGUNDOS, DE MANERA QUE TOMENOS AIRE A LA ESPERA DE LOS PRÓXIMOS PARTIDOS QUE SON EL OBELIX EN CASA Y LA PENYA XERESA A DOMICILIO, RIVALES SIN DUDA MUY COMPLICADOS.

COMO DIRÍA AQUEL, EN VUESTRAS MANOS ME ENCOMIENDO.......

"si,Rafa,la puntuacio de la gent es per haber donat la cara,per cert estem molt disgustats yo y Kike,perque de 25 fiches que som soles acudirem 11 ajugar una poca vergoña,la gent que habia avisat com Rafa tenia boda familiar,Juanet en madrid,Gea en teruel,i Nando estava treballant,tenien escusa y a mes havien demostrat el seu compromis en la penya diguent-ho a Kike,pero els demes no sabem res,y si realment esatn compromesos en la penya deurien demostraro mes i no fallar tant,estic molt cabrejat y si no cambia la cosa,agarrarem medides,inclus donarem alguna ficha de baixa,perque entre tots tenim que tirar esta situacio avant,de res serveix la gent que xarra i despres no dona la cara "

2 comentarios:

  1. Hola a tots,

    S'enten perfectament el malestar que senten el Gato i Kike, com supose que també ho sentiran tots aquells que estan anant regularment als partits.

    Per la meua part, encara que alguns ja ho sabeu, per a excusar la meua no assistència el diumenge passat i alguns anteriors, vos faig sabedors de que fins febrer sols puc anar als partits cada 15 dies (Kike ho sap des del principi de la temporada, abans de fer la fitxa), per raons estrictament personals. És per això que sols he anat a la meitat dels partits.

    A partit de febrer, si les lessions em respecten, aniré a tots els partits (a vore si recupere posicions per al premi del bocata ;-)).

    Este diumenge, si no passa res, allí estaré.

    Eixe partit no es pot perdre per no caure en la zona perillosa de la taula.

    Ens veiem.

    ResponderEliminar
  2. Gracies per les teues aportacions com sempre, i fins diumenge.

    A por ellos Oé!!!

    ResponderEliminar